Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-05@07:23:44 GMT

فروش مو برای خرید مایهتاج زندگی! / اکستنشن

تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۵۷۸۰۶

فروش مو برای خرید مایهتاج زندگی! / اکستنشن

به گزارش صدای ایران از اقتصاد نیوز، موهایش را فروخت تا مقداری پول دستش را بگیرد هر چند ناچیز! شاید با این جمله برگردید به داستان هدیه سال نو از «ا-هنری» و فروختن موهای «دلا» برای ۲۰ دلار! اما نه، این بار داستان نیست. این بار حکایت واقعی زنانی است که این روزها دستشان آنقدر تنگ است که با فروختن موی خود پولی می‌گیرند و به زخم زندگیشان می‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در برخی از آرایشگاه‌ها برگه‌ای چسبانده‌اند با این عنوان: «موی طبیعی شما را خریداریم» آنها برای اکستنشن مو که این روزها بازار داغی هم دارد، موی طبیعی را می‌خرند. نه تنها در آرایشگاه‌ها که در سایت‌‌ها، کانال‌ها و گروه‌های مجازی نیز از این قبیل خرید و فروش موی طبیعی دیده می‌شود.

یکی از خریداران موی طبیعی ایرانی به تجارت‌نیوز می‌گوید : «قیمت موی طبیعی بستگی به حجم، قد، رنگ و سلامت مو دارد. هر چقدر بلندتر باشد قطعا قیمتش نیز بالا می‌رود. قیمت‌ها از ۳۰۰ هزار تومان شروع می‌شود تا ۴ میلیون تومان یا بالاتر هم می‌رسد.»

فروش موی بچه‌ها برای خرید گوشی!
یکی دیگر از خریداران موی طبیعی به تجارت‌نیوز می‌گوید: «بیشتر مشتری‌هایمان از سر نداری و فقر موهایشان را می‌فروشند. تعدادشان هم کم نیست و حالا با شیوع کرونا و دست خالی مردم تقاضا برای فروش مو بیشتر شده است.»

فروشندگان موی طبیعی بیشتر در دیوار و شیپور آگهی داده‌اند. زهرا یکی از آنهایی است که موهای ۵۰ سانتی خود را حدود یک میلیون تومان فروخته است. او به تجارت‌نیوز می‌گوید: «برای مخارج زندگی‌ام موهایم را فروخته‌ام. آگهی‌ها را که دیدم به این فکر افتادم که موهایم را بفروشم. موهایم را هم دوست داشتم اما مجبور شدم.»

یکی دیگر از کسانی که موهای خود را فروخته است، می‌گوید: « برای ثبت‌نام و شرکت در یکی از کلاس‌هایی که برای یادگیری کارم می‌خواستم نیاز به پول داشتم. همسرم هم ناراضی بود اما راهی جز فروختن موهایم نبود.»

در این میان برخی‌ها موی کودکانشان را هم می‌فروشند. گویا سن کم برای خرید و فروش یک آپشن است. یکی از کسانی که موی دختر ۱۰ ساله خود را به فروش گذاشته، به تجارت‌نیوز می‌گوید: «موهای دخترم سالم، تقریبا لَخت و ۵۰ سانتی متر است. موهایش را ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان برای فروش گذاشتم.»

یکی از کسانی که موهای دختران خود را به فروش گذاشته، می‌گوید: «نیاز شدید به گوشی داریم، سه نفری با یک گوشی کار می‌کنیم. موهایشان را ۴ میلیون تومان می‌فروشم.»

حرف‌های کسی که می‌خواهد موی دخترانش را برای خرید گوشی بفروشد.
واردات مو از هند، برزیل و چین!
بازار اکستنشن مو آنچنان داغ است که در این تنگنای ارزی و تحریم همچنان واردات موی طبیعی انسان ادامه دارد. دسته دسته مو در اندازه‌های مختلف روی هم خوابیده، بعضی‌هایشان رنگ دارد و بعضی‌هایشان به قول فروشندگان خام. اینجا یکی از مراکز فروش عمده موی انسان است. موهای طبیعی از ۴۰ سانتی متر تا حدود ۱۰۰ سانتی متر که به صورت گرمی، کیلویی و شاخه‌ای فروخته می‌شود. اما موهای مردم کدام کشورها در ایران فروخته می‌شود؟

یکی از واردکنندگان مو در پاسخ به این سوال به تجارت‌نیوز می‌گوید: «از اروپا واردات نداریم و بیشتر موهای طبیعی را از کشورهای هند، برزیل و چین وارد می‌کنیم. چون این کشورها جمعیتشان زیاد است و اگر ۲۰ میلیون نفرشان هم موهای خود را بفروشند، کافی است. قیمت این موها هم با قیمت دلار بالا و پایین می‌شود.»

او در ادامه درباره قیمت این موها توضیح می‌دهد: «از کیلویی ۸ میلیون تومان تا ۲۷ میلیون تومان می‌فروشیم. مثلا قیمت موی سیاه رنگ نشده و خام کیلویی ۲۱ میلیون تومان است. موی داخلی و ایرانی هم داریم اما خب وارداتی گران‌تر است. البته این به معنای این نیست کیفیت موی خارجی بهتر است، این قیمت صرفا برای وارداتی بودن و قیمت دلار است.»

با وجود این، آرایشگران می‌گویند آنقدر تقاضا برای فروش مو بالا رفته است که کمتر گذرشان به واردکننده‌ها می‌افتد. حکایت غم‌انگیزی که از یک آگهی با عنوان «فروش موی طبیعی» در پلت‌فرم دیوار شروع شد. آگهی‌هایی که البته به یک مورد و دو مورد خلاصه نمی‌شد و از تمام شهرهای ایران از پایتخت گرفته تا فقیرترین شهرهای کشور در فضای مجازی منتشر شده است.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: میلیون تومان موی طبیعی برای خرید فروش مو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۷۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه

به گزارش صدای ایران از ایسنا،وحید سلطانی، با اشاره به کلاهبرداری در حوزه فروش اشیاءتاریخی گفت: یکی از مواردی که چندین سال است شاهد وقوع آن هستیم، کلاهبرداری در پوشش فروش سکه‌های تاریخی یا اجناس و اشیای قدیمی است، شیوه‌ای که اگر روزگاری با ترفند پیامک و ... انجام می‌شد امروزه با پیچیده‌تر شدن روابط و تحولات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی، مصادیق آن نیز پیچیده‌تر از قبل شده است.

وی ادامه داد: در حوزه میراث فرهنگی، مصادیق مجرمانه از قبیل خرید و فروش اموال تاریخی ـ فرهنگی که در اصطلاح عامیانه به آن عتیقه‌جات، دفینه یا اموال زیر خاکی می‌گویند نیز وارد حیطه‌های کلاهبرداری یا به کارگیری شیوه‌های متقلبانه از طریق جعل و اسناد جعلی شده است. تجربیات روان‌شناسی نشانگر آن است که متقلبان بدل انداز، کلاهبرداران و جاعلان اموال تاریخی ـ فرهنگی، بهره هوشی بالاتر از قربانیان خود را داشته و از این طریق توانسته‌اند با توسل به شیوه‌های متقلبانه و طمع خریداران، آنان را به دام خود جلب و با طعمه‌گذاری از این افراد کلاهبرداری کنند.

سلطانی با بیان اینکه قانون‌گذار در بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی از ماده ۵۵۸ تا ۵۶۹ (فصل نهم ـ تخریب اموال تاریخی، فرهنگی) به جرم انگاری و مجازات رفتار‌های مجرمانه مرتبط با میراث فرهنگی پرداخته است، گفت: نگاهی به آمار یگان زحمت‌کش حفاظت میراث فرهنگی، حکایت از آن دارد که تنها در سال ۱۴۰۲ و استان اصفهان، از میان اموال تاریخی ـ فرهنگی کشف شده، فقط یک ششم آن اصالت داشت و مابقی تقلبی بودند. لازم به ذکر است همین روند را در استان‌های درگیر با موضوع حفاری غیرقانونی مانند استان‌های مازندران، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و گیلان و ... را نیز با فراوانی کمتر شاهد هستیم.

این جرم شناس با تاکید بر اینکه عمده اشیاء تاریخی که به فروش می‌رسد جعلی و در واقع دامی برای کلاهبرداری از مردم است، گفت: متأسفانه سقوط برخی از ارزش‌ها و ترویج روحیه یک شبه پولدار شدن، سبب شده تا تعداد قابل توجهی از مردم به سمت چنین معاملاتی گرایش پیدا کنند. از طرفی دیگر نیز گستردگی پهنه میراث فرهنگی و تمدن کشور در کویرها، کوه‌ها و نقاط دور از دسترس و همچنین کمبود بودجه و نیروی انسانی آموزش به این معضل نیز دامن زده است.

وی ادامه داد: آگاهی مردم نسبت به شیوه‌های کلاهبرداران که در بستر‌های فضای مجازی نیز متأسفانه شاهد آن هستیم، توجه به هشدار‌ها و آموزش‌های مسئولین امر به جهت پیشگیری از قربانی شدن در برابر این نوع جرایم، در ناکام گذاشتن مجرمان بسیار تأثیرگذار است.

سلطانی درباره اینکه افراد در صورت مواجهه با کلاهبرداران چه باید انجام دهند، گفت: برخی زمانی که مورد کلاهبرداری قرار می‌گیرند به سبب آنکه خود مرتکب اقدامی غیرقانونی شده‌اند، از طرح شکایت واهمه دارد. اما توصیه من این است که در صورت مالباختگی، حتماً موضوع را به ادارات کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان‌ها اطلاع دهند شود تا یگان حفاظت پیگیری‌های لازم را برای شناسایی، تعقیب، دستگیری و استرداد وجوه با هماهنگی مقام قضایی انجام دهد.

دیگر خبرها

  • خرید باشگاه هوادار یک شایعه تبلیغاتی بود!
  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه
  • چگونه می توان از شر موهای ناخواسته گوش خلاص شد؟
  • کرفس کوهی، دارویی نهفته در دل طبیعت؛ گنجی که به تاراج می‌رود
  • ۴۵ روز تا ۶ ماه حبس برای خرید و فروش امتیاز طرح نهضت ملی مسکن پرند
  • فراهم شدن شرایط جدید برای فروش برج‌های دو قلو شهرکرد
  • نجات ۹ قطعه کبک وحشی از شکارچیان متخلف در سقز
  • حداکثر شش ماه حبس برای خرید و فروش امتیاز طرح نهضت ملی مسکن پرند
  • حداکثر ۶ ماه حبس برای خرید و فروش امتیاز طرح نهضت ملی مسکن پرند